onsdag 24 juni 2009

Scouting!

På måndagskvällen åkte Chefarn, Baz och Nygren för att scouta sommarens motståndare i Falket IK Cup.
I DM-matchen mellan Myckle och Morön deltog åtminstone tre spelare från rivaliserande lag och alla tre gjorde ett starkt intryck på Falket IK:s utsända.

* David Andersson i Myckle, till vardags i Murbräckorna, gjorde en stabil insats på mittfältet och var starkt bidragande till att resultatet bara var 2-0 till gästerna när det var dags för halvtidsvila.

*Lars Wallberg, lagkapten i Hedmans Drängar, byttes in i Myckle i andra halvlek och stod för en fantastisk individuell prestation när han reducerade Moröns ledning till 1-4. Stark i närkamperna och bra med bollen.

* Christoffer Larsson byttes också in i den andra halvleken och visade upp hur en fotboll ska behandlas. Det finns alltid ännu en tempoväxel att lägga in och bollen ligger ständigt som ett dött russin vid foten. Illavarslande bra form såg det ut som.

Även Murbräckornas lagkapten Oscar Lindfors fanns på plats för att granska.