måndag 25 maj 2009

Har dödsfall drabbat cupen?

De senaste veckorna har rykten florerat i världpressen angående de påstådda dödsfall som kan ha drabbat AETT. Detta har gått att läsa om på många högt respekterade och trovärdiga platser, däribland MB-Hoodens blogg. Då inga dementier eller livstecken kommit från de som eventuellt är drabbade ökar nu oron bland de noll fans som laget har/hade.

När undertecknad skulle gräva djupare i detta mysterium uppenbarade sig ytterligare en obehaglig tanke. Tänk om Andres Escobar Tribute Team var döda redan vid förra årets cup? Mycket tyder på detta och när vi tittar på förra årets resultat för laget, så blir allting plötsligt så uppenbart:

Kalmar FF - AETT 12-0
AETT - Murbräckorna 2-6
Falket IK - AETT 7-1

Det är eventuellt med en smula sorg vi konstaterar att dödsfallen nog var ett faktum redan förra året. Vila i frid AETT.

Cupgeneralen Daniel "Ochefarn" Eriksson har givetvis inte legat på latsidan utan har redan nu ett par lag på gång som kan fylla den tomma platsen som nu finns. Det ryktas om att ett lag vid namn Andres Escobar Tribute Team Tribute Team ligger bäst till. Välkommna in i cupen AETTTT!

/Nygren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar