måndag 15 juni 2009

Tryouts till Falket IK

I helgen var det dags för årets första och enda chans för allmänheten att slå sig in i Falket IK's trupp inför den stundande cupen. Att lyckas med detta anses vara en bedrift i bragdguld-klass och efter att sportchefen Fredrik "CK" Lindgren för några år sedan uttalat inte ville ha in "nytt blod" i laget är det många som tror att detta är en omöjlighet. Faktum är dock att under den senaste cupen var det inte mindre än 3 spelare som kom in och förstärkte det redan stjärnspäckade laget med ny energi, vilket i sin tur gjorde att media slutade jämföra laget med främlingsfientliga lag som t.ex. Hedmans Trälar.
Helgens uttagningar får ses som en jättesuccé då fotbollsspelare köade ända från Falkträsket till Kroksjön. Dessvärre kunde inte alla ges en möjlighet att visa sina färdigheter utan bara de mest hängivna som köat i flera dagar fick chansen denna gång. Detta, liksom det faktum att falska biljetter florerat på Skellefteås svarta marknad, beklagar vi i Falket IK.


Här är lite bilder från uttagningarna:


Jens Sundbom dök upp och gjorde, liksom förra året, mycket bra ifrån sig.

Även Robin Lindblom verkar i år intresserad av att hjälpa Falket och ligger mycket bra till.


En och annan kändis dök upp på uttagningarna. Här är Gandalf, känd från sagan om ringen som gjorde en stabil insats i försvaret.


Alla gjorde inte succé. Här ser vi Mikael Hedman som förra året spelade i Hedmans Drängar/trälar som siktade på att "göra en Lalle" och lämna sitt forna lag för ett bättre, men tyvärr så var Mikael extremt dålig och hade för ful bil./Nygren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar